Uitreiking Lanciersprijs uitgesteld

2
09-04-2021
 • onderzoek
 • Lanciersprijs
Logo lanciersprijs

In verband met de maatregelen rondom Covid-19 hebben de juryleden van de Lanciersprijs besloten om de uitreiking van de prijs te verzetten naar het najaar. De nieuwe datum is 14 oktober 2021. De jury wil dat de prijsuitreiking een feest is voor alle betrokkenen. Op anderhalve meter afstand, met een mondkapje en met zo weinig mogelijk roulatie, is dat niet echt het geval. Hopelijk zijn de maatregelen tegen oktober zodanig versoepeld dat er weer een feestelijke uitreiking mogelijk is. We hopen degenen die meedingen naar de prijs en hun achterban dan ook weer in Regionaal Archief Tilburg te mogen verwelkomen.

Er zijn de afgelopen maanden 17 inzendingen binnengekomen voor de Lanciersprijs. Dat is meer dan de afgelopen keren! De kwaliteit is hoog en er zijn echt heel mooie, interessante en bijzondere inzendingen bij. De jury is erg enthousiast over de inzendingen waaruit zij kan kiezen.

De shortlist voor de Lanciersprijs wordt op 14 september bekend gemaakt, een maand voor de uitreiking op 14 oktober. De betrokkenen krijgen in september weer bericht per mail. 

Lees ondertussen in de serie Onderzoeker uitgelicht over archiefonderzoekers die nu of eerder hun werk indienden voor de Lanciersprijs.

1 comment

Reageren
 1. Yvonne | Apr 13, 2021
  En wellicht onderzoekster Jes Ghering?  https://www.regionaalarchieftilburg.nl/home/blog-detail/algemeen/2020/12/15/agnes-van-den-heuvel-(1872-1925)-tilburgse-onderneemster-van-het-eerste-uur/

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag