Archief doet mee aan Museumweek

3
20-04-2016
  • Tilburg
  • museum
  • Museumweek
  • Stadsmuseum Tilburg
Vierkant Stadsmuseum MuseumweekTijdens de Nationale Museumweek van 16 tot en met 24 april 2016 toont Stadsmuseum Tilburg verspreid over de stad twaalf objecten. Deze komen uit de gemeentelijke collectie waarvan 100 jaar geleden de eerste aankoop werd gedaan. In ons gebouw doet ook een object mee, namelijk de klok in de entreehal!

Het is een unieke kans om deze objecten op Tilburgse locaties te bekijken. Als je ze alle twaalf opzoekt, kun je je kennis testen. Bij elk museumobject is een vraag te vinden. Degene die alle vragen over de collectie weet te beantwoorden, maakt kans op een prijs. Ga op zoek en begin bij ons!

De andere locaties zijn: Galerie Pjotr, Luycks Gallery, Cinecitta, Villa de Vier Jaargetijden, La Couronne du Comte, TextielMuseum, Villa Pastorie, Stadscafé Meesters, 63° kookboeken, Natuurmuseum Brabant en Gianotten Mutsaers. Bezoek de locaties, ga op zoek naar de antwoorden op de twaalf vragen, stuur ze op naar het Stadsmuseum en wie weet win je één van de prijzen. Er is een mooi antwoordformulier voor gemaakt!

Veel succes!

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag