Binnenkort definitief over naar de nieuwe site!

5
16-06-2015
  • website2014
  • website
  • vernieuwing
  • onderzoek
  • feedback
De oude site die gaat verdwijnen
De nieuwe site
Al een paar maanden biedt Regionaal Archief Tilburg twee websites aan: de oude, die sinds 2010 in gebruik is, en de nieuwe, die qua stijl en inhoud meer past bij deze tijd. Op 30 juni 2015 gaan we na maanden testen en verbeteren definitief over op de nieuwe site. De oude verdwijnt dan voor het publiek.

Via een ‘feedback-knop’ die op elke pagina van de nieuwe site te gebruiken is, kun je als websitebezoeker je mening over de site geven en aanbevelingen voor verbetering sturen. Dat blijft voorlopig zo! Want we zijn van mening dat een website nooit helemaal af is. Er zijn al veel mensen geweest die hun opmerkingen stuurden. Dat gaf ons de mogelijkheid inzicht te krijgen in verbeterpunten, gezien vanuit de gebruiker. Dat werd meteen opgenomen met onze webbouwers en de beheerder van de databanken. Ook als we definitief over zijn op de nieuwe site, zullen we dit blijven doen.

Over twee weken is de oude site dus niet meer te gebruiken. Ben je nog niet helemaal thuis op de nieuwe site? Probeer hem dan eens uit.

We hebben meteen ook maar onze nieuwsbrief  in een nieuw jasje gestoken. Ook sluiten we de blog-omgeving in Blogger af. We plaatsen ons nieuws alleen nog in de nieuwe website. Ons blog wordt morgen, woensdag 17 juni, ‘bevroren’. We houden ons blog wel online staan in Blogger, er komen alleen geen nieuwe berichten meer bij.


 

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag