Ons bedrijfsplan voor 2013

0
13-03-2013
  • stichting Mommerskwartier
  • bedrijfsplan
  • 2013
In het eerste kwartaal van ieder jaar presenteren we in het bedrijfsplan wat we allemaal gaan doen in dat jaar. Dat wordt samen met de plannen van TextielMuseum en Stadsmuseum Tilburg gebundeld in het Bedrijfsplan Stichting Mommerskwartier 2013.
Anders dan andere jaren verspreiden we dat in 2013 geheel digitaal. Benieuwd naar onze plannen? Neem dan eens een kijkje. De tekst over het archief start op pagina 30.

Je vindt er beschreven wat we voor de Charterbank Tilburg gaan doen, en voor het jubileum van Geertruidenberg: 800 jaar stadsrechten! En een deel van onze vrijwilligers krijgt een opleiding: nu alle bevolkingsregisters van de aangesloten gemeenten bijna helemaal geïndiceerd zijn door onze vrijwilligers, richten we onze pijlen op de volgende klus: het beter toegankelijk maken van de collectie doop-, trouw- en begraafboeken. De vrijwilligers die hun tanden in deze klus gaan zetten krijgen een cursus op maat om goed beslagen ten ijs te komen.
Dit en veel meer is te lezen, verdeeld in wat we doen, voor de (virtuele) bezoekers, voor onze partners, voor onze medewerkers en voor de regiogemeenten waar we voor werken.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag