Twee vacatures bij Regionaal Archief Tilburg

5
06-09-2023
  • vacature
  • e-depot
  • scanstraat

receptie_kleinRegionaal Archief Tilburg vervult een belangrijke maatschappelijke rol. Het archief draagt zorg voor het beheer, de ontsluiting en het beschikbaar stellen van informatie die vanuit de gemeenten en particulieren bij ons is ondergebracht. Wij stimuleren het gebruik van de collecties om mensen te helpen antwoord te vinden op een breed scala aan vragen. Zo fungeert de archiefdienst als geheugen van zijn omgeving en maakt hij deel uit van de ziel van de samenleving. 

We willen vooroplopen in het streven naar digitaal werken, inclusief digitaal duurzaam archiveren. We beheren een e-depot en hebben een eigen scanstraat in huis. Voor deze twee onderdelen van ons werk zijn er op dit moment er twee vacatures:

  1. Adviseur digitale informatievoorziening
    voor 32 uur per week
  2. Medewerker scanstraat
    voor 32 uur per week

Meer informatie over deze vacatures is te vinden op de website Werken bij Mommerskwartier

Heb je interesse? Leuk! Wil je je toekomstige leidinggevende voor het solliciteren eerst even persoonlijk spreken? Dat kan door contact op te nemen met Luud de Brouwer via 013-5494559 of Luud.de.brouwer@regionaalarchieftilburg.nl. Wil je weten hoe de verdere procedure verloopt dan kun je contact opnemen met de HRM afdeling via 013-5494515 of vacatures@mommerskwartier.nl.

Ken je iemand voor wie een van deze vacatures interessant kan zijn? Stuur het dan vooral door. We kijken uit naar de reacties.

 

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag