Na 25 september: studiezaalbezoek blijft op afspraak

0
24-09-2021
  • studiezaal
  • corona
De samenleving gaat stap voor stap weer open na de corona-beperkingen. Na 25 september 2021 laten we binnen Regionaal Archief Tilburg de anderhalve meter afstand varen. Dat betekent dat we op dinsdag en vrijdag in de studiezaal meer onderzoekers kunnen toelaten, maar we blijven op afspraak werken.

Wil je onderzoek komen doen? Maak dan dus eerst een afspraak. Dan kan per mail aan info@regionaalarchieftilburg.nl, met daarin:

  • Je onderzoeksvraag.  
  • Welke toegangs- en inventarisnummers je  wilt inzien.  Er is beperkte mogelijkheid om tijdens je bezoek extra archiefstukken aan te vragen.
  • Welke datum (dinsdag of vrijdag) je ons wilt bezoeken en welk dagdeel (tussen  9.30 - 12.30  uur of 13.30 -16.30  uur).
Je aanvraag om naar de studiezaal te komen is pas definitief na ontvangst van een email van Regionaal Archief Tilburg, waarin de afspraak bevestigd wordt.

Je bent van harte welkom als je geen gezondheidsklachten hebt zoals verkoudheid of koorts. We vragen je bij binnenkomst je handen te wassen of te desinfecteren.

Let op, vanaf 1 november zijn we een periode gesloten vanwege een dakrenovatie.

En nee, we gaan niet aan de polonaise, maar het stemt ons wel vrolijk dat het leven weer gewoner wordt! De foto is van Frans van Aarle, gemaakt in 1996.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag