Update: Studiezaal gaat weer open

2
18-11-2020
  • gesloten
  • studiezaal
17280521 corona studiezaal MarcelUpdate van 18 november 2020:
Na een sluiting van twee weken gaat de studiezaal op vrijdag 20 november weer open. Mensen die onderzoek willen doen kunnen op afspraak terecht op dinsdag en vrijdag.
Een afspraak maak je per mail. Stuur je verzoek aan info@regionaalarchieftilburg.nl en vermeld duidelijk welke dag je wilt komen en of je in de ochtend of de middag onderzoek wilt doen. Het gebruik van een mondkapje is verplicht in het gebouw. Lees van tevoren over onze verdere 'coronaregels' voor een bezoek aan ons gebouw.

Woensdag 4 november 2020 moesten we helaas weer besluiten de studiezaal op slot te doen. Op de persconferentie van 3 november werd meegedeeld dat 'doorlooplocaties' in elk geval de  t/m 18 november dicht zouden gaan. De locaties van Stichting Mommerskwartier (ons archief, TextielMuseum, maar ook het TijdLab in de LocHal) zijn vanwege deze coronamaatregelen weer dicht gegaan.
De zaterdagopenstelling van 14 november ging niet door. 

We zijn via de chat op onze website beschikbaar voor al je vragen. Chatten kan op deze uren: 
maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur

Onze vrijwilligers werken voorlopig waar mogelijk vanuit huis. Als zij originele stukken nodig hebben, kan dat op zijn vroegst pas weer als we weer open gaan. 

Op de foto: onze huismeester Marcel Pijnenburg, gefotografeerd door Maria van der Heyden. Foto afkomstig uit onze coronacollectie.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag