Update Vele Handen: Terheijden is helemaal ingevoerd!

4
06-11-2018
 • Vele Handen
 • notaris
 • Terheijden

Terheijden-notaris-steenbergen-1812De deelnemers aan het crowdsourcingswebsite Vele Handen die aan ons project meewerken hebben een nieuwe mijlpaal bereikt.
De repertoria van de notarissen die werkzaam zijn geweest in Terheijden zijn getranscribeerd. Het gaat dan over de periode 1812-1925. In totaal zijn dat 104 repertoria van wisselende omvang, samen 1386 dubbele pagina's.

Iedereen die aan dit notarisarchief heeft meegewerkt: heel hartelijk dank!

Als je denkt dat de inwoners van Terheijden honkvast waren dan vergis je je deerlijk! Er zitten Terheijdenaren in London, Montana, Detroit, Batavia, Loramie (Ohio), Bowling Green (Kentucky), Bella Horizonte (Brazilië), of Parijs. Om er maar paar te noemen. Het zit er allemaal in.
Die informatie kan een mooi aanknopingspunt zijn voor een verloren gewaand familielid.

Acht notarisarchieven klaar en nog zeven te gaan.

Wie mee wil werken is nog steeds van harte welkom om zich aan te melden bij Vele Handen.  Meedoen? Meld je aan en help mee!

2 reacties

Reageren
 1. luud | Feb 07, 2020
  @Yvette Zoals al via twitter gemeld zijn we daar mee bezig en komt er binnenkort, en dat is deze maand, een testversie van de interface beschikbaar.  Dus we stellen je geduld nog even op de proef :)
 2. Yvette | Feb 01, 2020
  Terheijden 1812-1925 is helemaal ingevoerd meldden jullie in 2018. Maar als ik bij Zoek een persoon filter op Terheijden en Akte dan vind ik alleen aktes van voor 1810. Wanneer worden de nieuwe indexen toegevoegd?

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag