Beperkt parkeren bij het archief

14
26-01-2018
 • huisregels
 • bereikbaarheid
 • parkeren

ParkerenDe dichtstbijzijnde parkeergarages zijn 013 Tivoli of Heuvelpoort. Met openbaar vervoer zijn we makkelijk bereikbaar. Er is veel ruimte voor het gebouw om fietsen te parkeren.

In 2017 is de parkeergelegenheid voor ons gebouw gewijzigd. Dit heeft uiteraard consequenties voor onze bezoekers die met een auto komen: er zijn sindsdien minder parkeerplaatsen beschikbaar. Bezoekers, vrijwilligers en medewerkers moeten vaker uitwijken naar een parkeergarage of verder uit het centrum parkeren. Na jarenlang plezier te hebben gehad van een redelijk riante parkeerruimte voor de deur, is dat even wennen.

Nu we minder parkeerruimte ter beschikking hebben, kunnen we dubbel parkeren niet meer toestaan, evenals parkeren op het witte kruis voor de deur. We vragen bezoekers, vrijwilligers en medewerkers die met de auto komen, hier rekening mee te houden. Autobestuurders die toch parkeren op een plek waar het niet hoort, zullen door het baliepersoneel gevraagd worden ergens anders te parkeren.

1 comment

Reageren
 1. Ron | Feb 25, 2023
  Beste mensen, Afgelopen vrijdagavond (24 febr.) heb ik per ongeluk mijn auto een rode vw polo (kenteken: 45-FD -PL) bij u geparkeerd. Ik was op bezoek bij 013 voor een concert van Joss Stone. Omdat de parkeergarag vol was zocht ik een plek in de buurt en alles leek ok te zijn temeer daar er ook nog andere auto's stonden. Echter, toen ik terug kwam bleek er een hekje omhoog te staan waardoor ik er niet  meer uit kon. Ik heb de politie ingeschakeld, maar die konden ook niets doen :)  Ze waren wel zo vriendelijk mij naar het station te brengen (hetgeen ik echt top vond) zodat ik nog net mijn laatste trein richting Utrecht kon halen (ik woon in Bussum) Vervolgens heb ik vanaf Utrecht een taxi terug moeten nemen naar Bussum. Al met al wel een toestand... Maar het concert was  geweldig! Ik weet niet of ik u in het weekend te pakken kan krijgen om een afspraak te maken over wanneer ik mijn auto op kan halen. Ik zal ook via andere kanalen trachten u hierover te benaderen. Met vriendelijke groet, Ron Pluijm

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag