Chatten met drie archieven tegelijk

19
27-10-2017
  • dienstverlening
  • chatten
  • chat
chatHet kan al langer: chatten met het archief in de avonduren. Medewerkers van afwisselend het BHIC (maandag, woensdag en vrijdag) en Regionaal Archief Tilburg (dinsdag en donderdag) beantwoorden samen vijf avonden in de week vragen via chat die op beide websites worden gesteld door bezoekers. Aan deze succesvolle samenwerking neemt per 1 november 2017 ook het West-Brabants Archief deel.
 
Vanaf 1 november kan er dus vanaf alle drie de websites via chat een vraag worden gesteld, die afhankelijk van de avond door een medewerker van een van de drie archiefdiensten wordt beantwoord. Alle medewerkers zijn getraind om vragen over alle archieven en onderzoek te beantwoorden en waar nodig mensen door te verwijzen.
 
Medewerkers van het West-Brabants Archief zullen vooralsnog op vrijdag de vragen voor hun rekening nemen. Zij nemen deze dag over van hun collega's het BHIC. Bij het BHIC blijft de chat ook 's middags online.
 
chat_webMeer informatie? Lees het bericht uit 2014 over de samenwerking tussen BHIC en Regionaal Archief Tilburg. Of lees het persbericht op de website van West-Brabants Archief over hun deelname vanaf 1 november.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag