Nieuw in de website: de "info & uitleg" tab

6
10-06-2016
 • website
 • uitleg
 • kwaliteitsmonitor
 • informatie
Naar aanleiding van de kwaliteitsmonitor van 2015 die voor Regionaal Archief Tilburg een teleurstellend resultaat gaf, zijn we aan de slag gegaan om verbeteringen aan te brengen. Dat heeft onder meer geresulteerd in twee informatiebijeenkomsten over het gebruik van de website.

screenshot-infotab01Naar aanleiding van de uitslag hebben we gezocht naar een manier om meer uitleg te geven bij de verschillende zoekpagina's. De uitleg is te vinden in de blogposts binnen de website, maar dan moet je wel weten hoe je ze kunt vinden.


screenshot-infotab02Vandaar dat er sinds een paar weken bij elke zoekpagina aan de rechterkant van het scherm een tab is geplaatst. Als je daarop klikt dan opent de tab zich en verschijnen er een of meer links naar informatie over het zoeken naar personen, foto's of archieven. De tabs geven alleen links over de zoekpagina waar je op dat moment bent.

Als je op een link in de info & uitleg tab klikt, krijg je de informatiepagina in beeld. Via de terugknop van je browser (linksboven) kun je weer terug naar de zoekpagina.

We hopen dat onze websitebezoekers hiermee geholpen zijn.
Hebben jullie nog meer suggesties voor informatie, links of andere opmerkingen, laat het ons dan weten! Reageer op dit bericht of mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl

1 comment

Reageren
 1. Donald | Jun 21, 2016

  Beste mensen,

  De vernieuwing van de webside leidt ook bij mij tot problemen.

  Op de oude webside had ik iets gevonden in het bevolkingsregister van Tilburg van 1810 (arch.nr. 0917 inv.nr 1277 deel 3 pag.626 code TB_BR_0917_1277

  Daaruit moet ik iets fout hebben overgeschreven, dus zocht ik nu nog eens, maar wat ik ook maar in de zoekvakken invulde (Petonella, van den Boer, Françoi, van Weegen, of de voor of achternamen van hun kinderen) gegevens over het BR 1810 van Tilburg kwamen niet meer tevoorschijn.

  Hoe moet men die tegenwoordig vinden?

  Vriendelijke groeten, D.A.E. Duk, Rijswijk Z-H

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag