Archief Schepenbank Tilburg en Goirle tijdelijk niet ter inzage

0
16-12-2015
  • schepenbank
  • Tilburg
  • studiezaal
  • Goirle
  • archief
plank-archief-14Sommigen van jullie zullen gemerkt hebben dat het archief van de Schepenbank Tilburg en Goirle, archiefnummer 14, al een tijdje minder goed beschikbaar is. De nadere toegangen zijn niet via de website te vinden en de inventaris was een los pdf document.

Dit archief wordt op dit moment opnieuw geïnventariseerd door collega Arjan van Loon. In dat proces komt er altijd een moment dat het raadplegen van de stukken niet meer mogelijk is. De oude ordening en de nieuwe ordening gaan steeds verder uit elkaar lopen. De nieuwe nummering maakt het steeds lastiger om de juiste stukken uit het depot naar boven te brengen en weer terug te zetten.

Daarom is dit archief van 1 januari tot 1 mei 2016 niet meer op te vragen in de studiezaal. In die periode zal het opnieuw genummerd en verpakt worden zodat het er weer jaren tegen kan. Aan het eind van die periode komt de nieuwe inventaris beschikbaar via de website en vanaf 1 mei kunnen de onderzoekers de stukken weer opvragen en inzien in de studiezaal.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag