De Tilburgse heemkundekring heeft een nieuwe website !

1
24-10-2014
  • website
  • Heemkundekring Tilborch
Heemkundekring Tilborch slaat in meerdere opzichten nieuwe wegen in. Deze actieve vereniging gaat voor de vergaderingen van het bestuur en de bijeenkomsten van de verschillende werkgroepen binnenkort een ruimte gebruiken in het vernieuwde gebouw van Regionaal Archief Tilburg. Tot aan december is 'Boerke Mutsaers' nog de thuishaven, maar vanaf januari 2015 zullen ook de lezingen aan de Kazernehof worden gehouden.Bij een nieuw onderkomen past ook een mooie nieuwe website. Via het vertrouwde adres www.heemkundekringtilburg.nl is heel veel informatie te vinden, onder meer over de werkgroepen. De relatief jonge werkgroep Driekoningen organiseerde recent een Internationaal Congres in het Tilburgse gemeentehuis. En de werkgroep Monumenten inventariseert nog regelmatig de beeldbepalende panden in de stad. Alle nieuwsbrieven, maar ook de MoNUmenten van de week (de rubriek in de zaterdageditie van het Stadsnieuws) zijn op de website terug te lezen. 
Ook interessant is de rubriek Actueel, met allerlei Brabants erfgoednieuws. Op de Beeldbank kunnen op verzoek foto's geplaatst worden waarover nog niet veel bekend is.

Neem eens een kijkje op de nieuwe site of bezoek een lezing. Er wordt regelmatig bij het archief vergaderd en vanaf januari 2015 wordt er elke derde donderdagavond van de maand een bijeenkomst gehouden bij Regionaal Archief Tilburg.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag