Het prikbord van Regionaal Archief Tilburg gaat verdwijnen

0
25-03-2014
  • stoppen
  • prikbord
  • forum
  • einde
  • BHIC
Het zal even wennen zijn, maar Regionaal Archief Tilburg gaat volgende week stoppen met het prikbord of forum op de website. Het prikbord, in verschillende verschijningsvormen, staat sinds 1999 op de website van het archief. De huidige versie is in 2008 bij de aanpassing van de website online gekomen. Het heeft al die jaren een bescheiden rol vervuld. We hebben er als organisatie niet bijzonder veel aandacht aan besteed. Het idee was dat voornamelijk de gebruikers het zouden gebruiken en vraag en antwoord voor hun rekening zouden nemen. Dat is deels ook gebeurd. In deze tijd waarin interactie steeds belangrijker wordt zou deelname van het archief eigenlijk uitgebreid moeten worden. Maar wij maken een andere keuze.

De huidige versie zal volgende week bevroren worden en nog een tijdje online blijven staan totdat de vernieuwde website het licht ziet. We gaan wel onderzoeken of we de samenwerking met het forum van het Brabants Historisch Informatie Centrum kunnen bewerkstelligen.
Onze vragenstellers verwijzen we door naar dat forum dat al enkele jaren met veel succes actief wordt onderhouden door de medewerkers van het BHIC. Mogelijkerwijs kunnen we als Regionaal Archief Tilburg op dat forum een bescheiden rol gaan spelen voor ons eigen werkgebied.

We houden jullie op de hoogte.

Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag