28 april: Marc Marie Huijbregts in Verborgen Verleden

0
24-04-2012
  • genealogie
  • verborgen verleden
  • stamboomonderzoek
  • NTR
  • Marc Marie Huijbregts
 

Halverwege 2011 was er ongewoon bezoek in Regionaal Archief Tilburg. Een cameraman, geluidsman, redacteur, producers en een eindredacteur liepen rond met alle blikken gericht op de speciale bezoeker, Marc Marie Huijbregts. Deze opnames waren voor het tvprogramma Verborgen Verleden, dat op 28 april wordt uitgezonden. Marc Marie gaat daarin op zoek naar zijn verre voorouders.

Marc Marie, Tilburger van geboorte, heeft een aantal zeer succesvolle theaterproducties gemaakt. Op dit moment toert hij langs de Nederlandse theaters met het programma ‘Vertellingen van 1001 nacht’. Ook maakte hij een aantal programma´s waarin zijn familie vaak voorkomt, zoals 'Opdat ik niet vergeet' en ‘Meepesaant’.

Dat familie een steeds weer terugkerend onderwerp is in zijn shows, past bij het televisieprogramma Verborgen Verleden. In dat programma van de NTR gaat een bekende Nederlander op zoek naar zijn voorouders. Marc Marie was voor dit programma tot twee keer toe in Regionaal Archief Tilburg om op zoek te gaan in de archiefstukken.

Een spannende zoektocht.
Het resultaat is op zaterdag 28 april te zien om 20.15 op Nederland 2.
De herhaling is op 2 mei, om 10.00 uur in de ochtend, ook op Nederland 2.

Tenslotte worden de afleveringen van alle drie Verborgen Verleden series opnieuw uitgezonden in juli. De programma’s zijn dan op werkdagen te zien om 19.30 uur op Nederland 2. Het programma met Marc-Marie wordt op vrijdag 27 juli opnieuw uitgezonden.

Na iedere uitzending is het programma een maand lang te zien op Uitzending gemist.
 


Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag