Verborgen Verleden gaat weer van start

0
06-03-2012
  • stamboomonderzoek
  • verborgen verleden
  • Peter van der Vorst
  • NTR
  • Marc Marie Huijbregts
  • familiegeschiedenis
 
Genealogen opgelet! Op zaterdag 10 maart 2012 start een nieuwe reeks van het tvprogramma Verborgen Verleden. Zaterdagavond, acht weken lang, Nederland 2, vanaf 20.15 uur.

Vorig jaar zijn er diverse keren opnames gemaakt bij Regionaal Archief Tilburg voor dit programma van de NTR. In Verborgen Verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis. Door gesprekken te voeren met nog levende familie, te speuren in archieven en belangrijke lokaties te bezoeken gaan zij steeds verder terug in de tijd op zoek naar hun eigen genealogie. De reeks begint op zaterdag 10 maart met Joost Prinsen, gevolgd door Peter van der Vorst op 17 maart. Later volgen uitzendingen met Jetty Mathurin, Cees Geel, Sophie Hilbrand, Bennie Jolink, Lenny Kuhr en Marc-Marie Huijbregts. Het CBG meldt de exacte data.

Bij Regionaal Archief Tilburg zijn maar liefst twee bekende Nederlanders op zoek gegaan naar hun stamboom. Dat zijn Peter van der Vorst en Marc-Marie Huijbregts. Kijk mee hoe onze collega’s samen met hen het archief indoken om op zoek te gaan naar het verleden. Voor de twitteraars: de hashtag is #verver.


Reageren

Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag