Hoofd Regionaal Archief Tilburg

0
15-10-2009
 • weblog
 • Regionaal Archief Tilburg
 • Hoofd Archief
Luud de Brouwer 2-webVanaf 1 maart 2009 heeft Luud de Brouwer een nieuwe functie gekregen bij Regionaal Archief Tilburg, namelijk die van Hoofd Archief. In die rol is het in eerste instantie zijn taak om het strategieplan, dat in 2008 is samengesteld, uit te voeren.

Hij en andere medewerkers gaan regelmatig  bloggen over hun gedachten over de weg die het RA Tilburg gaat inslaan. Over die weg, de meesten kunnen wel raden welke weg dat is, kan hij nog geen mededelingen doen aangezien de Raad van Toezicht van de Stichting Mommerskwartier, waar het RA Tilburg deel van uitmaakt, daar nog een oordeel over moet gaan vellen.

2 reacties

Reageren
 1. luud | Jan 29, 2020
  @Jack dank voor je complimenten en fijn dat ik je verder heb kunnen helpen in je onderzoek!
 2. Jack | Jan 17, 2020
  U heeft me gisteravond door die aanwijzing prima geholpen, waarvoor hartelijk dank. Het ging over de ouders van Henricus Petrus van den Mosselaar. Verder gezocht op de aangeleverde gegevens kwam er héél wat leuks boven tafel en werd het een heel genoeglijk avondje. Belangrijker, weer een prachtig stuk aanvulling van onze Brabantse - Meierijse - familiegeschiedenis met Roozen's, van Iersel's, de fam. P (Pijnenburg en alle varianten), en zo veel meer.  Enkele tientallen jaren was dit alles nog goeddeels onbekend voor onze huidige familie, maar juist door dit soort "info-injecties" is dat écht van belang hoe je door je omgeving rijdt en kijkt en hoe je met elkaar daarover praat. Dit wil ik toch maar 'ns kwijt aan jullie allen en U Bedankt Luud

  Reageren

  Contact en informatie
  sluit Hulp nodig?
  We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
  Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

  sluit Online op dit moment
  chatOnline -
  Stel een vraag