Aansluiting op e-depot

Aansluittraject op e-depot Regionaal Archief Tilburg

Het overbrengen van digitale archieven naar het e-depot kan op twee manieren. We spreken van Fase 1 (handmatige overbrenging) en Fase 2 (met gekoppelde systemen).  

We hechten veel belang aan het bieden van toegang tot de digitale archieven via onze website. Dit betekent dat gemeenten meteen bij hun data kunnen zodra het in het e-depot staat. We verzorgen opslag en toegang van digitale archieven en muteren zelf niets. De data is en blijft eigendom van de gemeente. We beheren deze, zoals wij dat ook voor de papieren archieven doen. 

Fase 1
Een Fase 1-aanluiting houdt in dat digitale archiefdocumenten op handmatige manier worden overgebracht van de gemeente naar het e-depot van Regionaal Archief Tilburg. Dit kan in bulk gebeuren.

Kom meer te weten over Fase 1

Fase 2
Bij een Fase 2-aansluiting wordt er een koppeling tussen de systemen van de gemeente en het e-depot gelegd. Dankzij deze koppeling zijn gemeenten zelf in staat digitale archieven over te brengen naar ons e-depot. Op dit moment (november 2021) is dit nog in ontwikkeling. Zodra er meer nieuws is vind je dat hier terug. 

 


E-depot Contact

 Regionaal Archief Tilburg          Bezoekadres: E-mail: edepot@regionaalarchieftilburg.nl
 Postbus 4265Kazernehof 75       Tel: 013 549 45 70
 5004 JG TilburgTilburg 
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag