038990 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Afdeling Condensatoren. Afregelen van variabele lucht condensatoren. Gezien de locatie ( hal Z ) en het product moet deze foto dateren van ca. 1965. Links bovenaan is naast de fietsenstalling de bewakingsloge aan de Groenstraat nog juist te zien. Op de foto van links naar rechts de heren v.d. Corput en Jo v.d.Kaaij. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Afdeling Condensatoren. Afregelen van variabele lucht condensatoren. Gezien de locatie ( hal Z ) en het product moet deze foto dateren van ca. 1965. Links bovenaan is naast de fietsenstalling de bewakingsloge aan de Groenstraat nog juist te zien. Op de foto van links naar rechts de heren v.d. Corput en Jo v.d.Kaaij.

Fotonummer["038990"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
Datering vanaf1965
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Fabricage. Productie. Afdeling Condensatoren. Afregelen van variabele lucht condensatoren. Gezien de locatie ( hal Z ) en het product moet deze foto dateren van ca. 1965. Links bovenaan is naast de fietsenstalling de bewakingsloge aan de Groenstraat nog juist te zien. Op de foto van links naar rechts de heren v.d. Corput en Jo v.d.Kaaij.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo blz. 40.
Huisnummer139
Datum

038990 - Volt. Zuid. Fabricage. Productie. Afdeling Condensatoren. Afregelen van variabele lucht condensatoren. Gezien de locatie ( hal Z ) en het product moet deze foto dateren van ca. 1965. Links bovenaan is naast de fietsenstalling de bewakingsloge aan de Groenstraat nog juist te zien. Op de foto van links naar rechts de heren v.d. Corput en Jo v.d.Kaaij.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag