055631 - WO2 ; WOII ; Hilvarenbeek, bevrijding. Bij Westerwijk bevond zich tijdens de Tweede Wereldoorlog het kamp ´de Bunthorst´ van de Nederlands Arbeidsdienst (NAD). Op de achtergrond is een van de Barakken te zien. Na de oorlog werd het kamp gebruikt door Nederlands soldaten die hier bezocht worden door de meisjes van het Katholiek Thuisfront uit Hilvarenbeek. Op de tank v.l.n.r: Anny Wolfs, Maria Naaijkens, Lucy Zigerhorn en Narda Naaijkens. - Foto's & Kaarten

WO2 ; WOII ; Hilvarenbeek, bevrijding. Bij Westerwijk bevond zich tijdens de Tweede Wereldoorlog het kamp ´de Bunthorst´ van de Nederlands Arbeidsdienst (NAD). Op de achtergrond is een van de Barakken te zien. Na de oorlog werd het kamp gebruikt door Nederlands soldaten die hier bezocht worden door de meisjes van het Katholiek Thuisfront uit Hilvarenbeek. Op de tank v.l.n.r: Anny Wolfs, Maria Naaijkens, Lucy Zigerhorn en Narda Naaijkens.

Fotonummer["055631"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf10-1944
Fotograafonbekend
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingWO2 ; WOII ; Hilvarenbeek, bevrijding. Bij Westerwijk bevond zich tijdens de Tweede Wereldoorlog het kamp ´de Bunthorst´ van de Nederlands Arbeidsdienst (NAD). Op de achtergrond is een van de Barakken te zien. Na de oorlog werd het kamp gebruikt door Nederlands soldaten die hier bezocht worden door de meisjes van het Katholiek Thuisfront uit Hilvarenbeek. Op de tank v.l.n.r: Anny Wolfs, Maria Naaijkens, Lucy Zigerhorn en Narda Naaijkens.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p- 16
Datum

055631 - WO2 ; WOII ; Hilvarenbeek, bevrijding. Bij Westerwijk bevond zich tijdens de Tweede Wereldoorlog het kamp ´de Bunthorst´ van de Nederlands Arbeidsdienst (NAD). Op de achtergrond is een van de Barakken te zien. Na de oorlog werd het kamp gebruikt door Nederlands soldaten die hier bezocht worden door de meisjes van het Katholiek Thuisfront uit Hilvarenbeek. Op de tank v.l.n.r: Anny Wolfs, Maria Naaijkens, Lucy Zigerhorn en Narda Naaijkens.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag