040791 - Landbouw. Haveroogst achter boerderij De Keel aan de Nieuwe Goirleseweg op de akker van Drik van Hoof-Schellekens. Boerderij De Keel werd in 1969 aan de gemeente verkocht en gesloopt. Op de foto v.l.n.r. drie kleine kinderen Korthout. Anna, Piet, Truus en Nellie Schellekens en Sparidaans. - Foto's & Kaarten

Landbouw. Haveroogst achter boerderij De Keel aan de Nieuwe Goirleseweg op de akker van Drik van Hoof-Schellekens. Boerderij De Keel werd in 1969 aan de gemeente verkocht en gesloopt. Op de foto v.l.n.r. drie kleine kinderen Korthout. Anna, Piet, Truus en Nellie Schellekens en Sparidaans.

Fotonummer["040791"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1930
HerkomstVan Roestel-Schellekens
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLandbouw. Haveroogst achter boerderij De Keel aan de Nieuwe Goirleseweg op de akker van Drik van Hoof-Schellekens. Boerderij De Keel werd in 1969 aan de gemeente verkocht en gesloopt. Op de foto v.l.n.r. drie kleine kinderen Korthout. Anna, Piet, Truus en Nellie Schellekens en Sparidaans.
Datum

040791 - Landbouw. Haveroogst achter boerderij De Keel aan de Nieuwe Goirleseweg op de akker van Drik van Hoof-Schellekens. Boerderij De Keel werd in 1969 aan de gemeente verkocht en gesloopt. Op de foto v.l.n.r. drie kleine kinderen Korthout. Anna, Piet, Truus en Nellie Schellekens en Sparidaans.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag