90503 - Made en Drimmelen. Reconstructie van de Valkenbergstraat in Made. Dit is het tweede deel van de Valkenbergstraat en loopt van de Nieuwelaan naar de Dreef. Het huis links is van de fam. C.de Jongh-de Wijs. Destijds woonden zij hier met hun 16 kinderen. Daarnaast is de timmerwerkplaats met de woning van N. Heil. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Reconstructie van de Valkenbergstraat in Made. Dit is het tweede deel van de Valkenbergstraat en loopt van de Nieuwelaan naar de Dreef. Het huis links is van de fam. C.de Jongh-de Wijs. Destijds woonden zij hier met hun 16 kinderen. Daarnaast is de timmerwerkplaats met de woning van N. Heil.

Fotonummer["90503"]
PlaatsMade
Straat["Valkenbergstraat"]
Datering vanaf06-11-1975
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Reconstructie van de Valkenbergstraat in Made. Dit is het tweede deel van de Valkenbergstraat en loopt van de Nieuwelaan naar de Dreef. Het huis links is van de fam. C.de Jongh-de Wijs. Destijds woonden zij hier met hun 16 kinderen. Daarnaast is de timmerwerkplaats met de woning van N. Heil.
Huisnummer35
Datum

90503 - Made en Drimmelen. Reconstructie van de Valkenbergstraat in Made. Dit is het tweede deel van de Valkenbergstraat en loopt van de Nieuwelaan naar de Dreef. Het huis links is van de fam. C.de Jongh-de Wijs. Destijds woonden zij hier met hun 16 kinderen. Daarnaast is de timmerwerkplaats met de woning van N. Heil.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag