041979 - Geneeskunst. Leden van de Tilburgse afdeling van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunst (KNMG) in 1933 bijeen in de Philharmonie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de maatschap. Zittend van links naar rechts Van Vonno (huidarts te Breda), Sassen (oogarts te Tilburg), N.N., Verhoeven (huisarts te Tilburg), erelid dr. Deelen (kinderarts te Tilburg), dr. Taminiau (huisarts te Tilburg), dr. Van Buchem (internist te Tilburg), Hock (Boxtel), Bloemen (huisarts te Tilburg), dr. Beukers (chirurg te Tilburg), Smals (huisarts te Loon op Zand) en Lobach (huisarts te Udenhout). Staande van links naar rechts P. van Iersel (keel-, neus- en oorarts te Tilburg), Schräder (huisarts te Oisterwijk), Goossen (chirurg te Tilburg), Daniels (huisarts te Goirle), Schuerman (huisarts te Tilburg), N.N. Postma (huisarts te Tilburg), De Sain (huisarts te Oisterwijk), Kuit (oogarts te Tilburg), dr. Keyzer (kinderarts te Tilburg), Gommers (huisarts te Tilburg), Franssen (huisarts te Tilburg), Ruyter (neuroloog te Breda), Hodes, Hock (huisarts te Boxtel), Roest Collias (huidarts te Tilburg), Capetti (huisarts te Kaatsheuvel), N.N. en Clerx (controlearts te Tilburg). - Foto's & Kaarten

Geneeskunst. Leden van de Tilburgse afdeling van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunst (KNMG) in 1933 bijeen in de Philharmonie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de maatschap. Zittend van links naar rechts Van Vonno (huidarts te Breda), Sassen (oogarts te Tilburg), N.N., Verhoeven (huisarts te Tilburg), erelid dr. Deelen (kinderarts te Tilburg), dr. Taminiau (huisarts te Tilburg), dr. Van Buchem (internist te Tilburg), Hock (Boxtel), Bloemen (huisarts te Tilburg), dr. Beukers (chirurg te Tilburg), Smals (huisarts te Loon op Zand) en Lobach (huisarts te Udenhout). Staande van links naar rechts P. van Iersel (keel-, neus- en oorarts te Tilburg), Schräder (huisarts te Oisterwijk), Goossen (chirurg te Tilburg), Daniels (huisarts te Goirle), Schuerman (huisarts te Tilburg), N.N. Postma (huisarts te Tilburg), De Sain (huisarts te Oisterwijk), Kuit (oogarts te Tilburg), dr. Keyzer (kinderarts te Tilburg), Gommers (huisarts te Tilburg), Franssen (huisarts te Tilburg), Ruyter (neuroloog te Breda), Hodes, Hock (huisarts te Boxtel), Roest Collias (huidarts te Tilburg), Capetti (huisarts te Kaatsheuvel), N.N. en Clerx (controlearts te Tilburg).

Fotonummer["041979"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1933
HerkomstCollectie KNMG
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGeneeskunst. Leden van de Tilburgse afdeling van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunst (KNMG) in 1933 bijeen in de Philharmonie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de maatschap. Zittend van links naar rechts Van Vonno (huidarts te Breda), Sassen (oogarts te Tilburg), N.N., Verhoeven (huisarts te Tilburg), erelid dr. Deelen (kinderarts te Tilburg), dr. Taminiau (huisarts te Tilburg), dr. Van Buchem (internist te Tilburg), Hock (Boxtel), Bloemen (huisarts te Tilburg), dr. Beukers (chirurg te Tilburg), Smals (huisarts te Loon op Zand) en Lobach (huisarts te Udenhout). Staande van links naar rechts P. van Iersel (keel-, neus- en oorarts te Tilburg), Schräder (huisarts te Oisterwijk), Goossen (chirurg te Tilburg), Daniels (huisarts te Goirle), Schuerman (huisarts te Tilburg), N.N. Postma (huisarts te Tilburg), De Sain (huisarts te Oisterwijk), Kuit (oogarts te Tilburg), dr. Keyzer (kinderarts te Tilburg), Gommers (huisarts te Tilburg), Franssen (huisarts te Tilburg), Ruyter (neuroloog te Breda), Hodes, Hock (huisarts te Boxtel), Roest Collias (huidarts te Tilburg), Capetti (huisarts te Kaatsheuvel), N.N. en Clerx (controlearts te Tilburg).
Datum

041979 - Geneeskunst. Leden van de Tilburgse afdeling van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Geneeskunst (KNMG) in 1933 bijeen in de Philharmonie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de maatschap. Zittend van links naar rechts Van Vonno (huidarts te Breda), Sassen (oogarts te Tilburg), N.N., Verhoeven (huisarts te Tilburg), erelid dr. Deelen (kinderarts te Tilburg), dr. Taminiau (huisarts te Tilburg), dr. Van Buchem (internist te Tilburg), Hock (Boxtel), Bloemen (huisarts te Tilburg), dr. Beukers (chirurg te Tilburg), Smals (huisarts te Loon op Zand) en Lobach (huisarts te Udenhout). Staande van links naar rechts P. van Iersel (keel-, neus- en oorarts te Tilburg), Schräder (huisarts te Oisterwijk), Goossen (chirurg te Tilburg), Daniels (huisarts te Goirle), Schuerman (huisarts te Tilburg), N.N. Postma (huisarts te Tilburg), De Sain (huisarts te Oisterwijk), Kuit (oogarts te Tilburg), dr. Keyzer (kinderarts te Tilburg), Gommers (huisarts te Tilburg), Franssen (huisarts te Tilburg), Ruyter (neuroloog te Breda), Hodes, Hock (huisarts te Boxtel), Roest Collias (huidarts te Tilburg), Capetti (huisarts te Kaatsheuvel), N.N. en Clerx (controlearts te Tilburg).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag