038819 - Volt. Sport en ontspanning. De drumband van Gymn. & Atl. Ver. Volt tijdens de jaarlijkse uitvoering van de gymnastiekvereniging in 1951 of 1952. Plaats, de "Metropole" Schouwburg aan de Heuvel. Enige tijd nadien is deze drumband toegevoegd aan harmonie Volt. De linkse vlaggendrager is André Donders. Vlaggendraagster 2e van links is Mientje Pijnenburg. De kleinste tamboer is Jan Vermeulen, zoon van de voorzitter. - Foto's & Kaarten

Volt. Sport en ontspanning. De drumband van Gymn. & Atl. Ver. Volt tijdens de jaarlijkse uitvoering van de gymnastiekvereniging in 1951 of 1952. Plaats, de "Metropole" Schouwburg aan de Heuvel. Enige tijd nadien is deze drumband toegevoegd aan harmonie Volt. De linkse vlaggendrager is André Donders. Vlaggendraagster 2e van links is Mientje Pijnenburg. De kleinste tamboer is Jan Vermeulen, zoon van de voorzitter.

Fotonummer["038819"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
Datering vanaf1951
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Sport en ontspanning. De drumband van Gymn. & Atl. Ver. Volt tijdens de jaarlijkse uitvoering van de gymnastiekvereniging in 1951 of 1952. Plaats, de "Metropole" Schouwburg aan de Heuvel. Enige tijd nadien is deze drumband toegevoegd aan harmonie Volt. De linkse vlaggendrager is André Donders. Vlaggendraagster 2e van links is Mientje Pijnenburg. De kleinste tamboer is Jan Vermeulen, zoon van de voorzitter.
Datum

038819 - Volt. Sport en ontspanning. De drumband van Gymn. & Atl. Ver. Volt tijdens de jaarlijkse uitvoering van de gymnastiekvereniging in 1951 of 1952. Plaats, de "Metropole" Schouwburg aan de Heuvel. Enige tijd nadien is deze drumband toegevoegd aan harmonie Volt.  De linkse vlaggendrager is André Donders. Vlaggendraagster 2e van links is Mientje Pijnenburg. De kleinste tamboer is Jan Vermeulen, zoon van de voorzitter.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag