041992 - Keuringsdienst van Waren. Gebrek aan hygiëne was een belangrijke oorzaak van ziekten in de eerste helft van de vorige eeuw. Daarom werden niet enkel melkventers, maar ook boeren door inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren gecontroleerd. Het onderschrift bij deze foto uit de Brabantsche Illustratie van 20 november 1929 luidde: " Is het melkgerei behoorlijk gereinigd en niet loodhoudend? Ja, ´t was uitstekend voor elkaar." - Foto's & Kaarten

Keuringsdienst van Waren. Gebrek aan hygiëne was een belangrijke oorzaak van ziekten in de eerste helft van de vorige eeuw. Daarom werden niet enkel melkventers, maar ook boeren door inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren gecontroleerd. Het onderschrift bij deze foto uit de Brabantsche Illustratie van 20 november 1929 luidde: " Is het melkgerei behoorlijk gereinigd en niet loodhoudend? Ja, ´t was uitstekend voor elkaar."

Fotonummer["041992"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1929
Fotograafonbekend
HerkomstBrabantsche Illustratie 20 november 1929
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKeuringsdienst van Waren. Gebrek aan hygiëne was een belangrijke oorzaak van ziekten in de eerste helft van de vorige eeuw. Daarom werden niet enkel melkventers, maar ook boeren door inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren gecontroleerd. Het onderschrift bij deze foto uit de Brabantsche Illustratie van 20 november 1929 luidde: " Is het melkgerei behoorlijk gereinigd en niet loodhoudend? Ja, ´t was uitstekend voor elkaar."
AnnotatieAch lieve tijd 11, p. 251
Datum

041992 - Keuringsdienst van Waren. Gebrek aan hygiëne was een belangrijke oorzaak van ziekten in de eerste helft van de vorige eeuw. Daarom werden niet enkel melkventers, maar ook boeren door inspecteurs van de Keuringsdienst van Waren gecontroleerd. Het onderschrift bij deze foto uit de Brabantsche Illustratie van 20 november 1929 luidde: " Is het melkgerei behoorlijk gereinigd en niet loodhoudend? Ja, ´t was uitstekend voor elkaar."
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag