051624 - Onderwijs. 50-jarig jubileum van het St. Odolphuslyceum. De plechtige ochtendzitting met aan de bestuurstafel v.l.n.r. dr. Beukers, mgr. dr. P.C. de Brouwer, burgemeester Van Voorst tot Voorst, mgr. W. Mutsaerts, voorzitter mr. Scgeidelaar. Verder aan de tafel deken Nabuurd en Van de Weyst, inspecteur van het middelbaar onderwijs. - Foto's & Kaarten

Onderwijs. 50-jarig jubileum van het St. Odolphuslyceum. De plechtige ochtendzitting met aan de bestuurstafel v.l.n.r. dr. Beukers, mgr. dr. P.C. de Brouwer, burgemeester Van Voorst tot Voorst, mgr. W. Mutsaerts, voorzitter mr. Scgeidelaar. Verder aan de tafel deken Nabuurd en Van de Weyst, inspecteur van het middelbaar onderwijs.

Fotonummer["051624"]
PlaatsTilburg
Straat["Noordhoekring"]
WijkCentrum
Datering vanaf1949
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijs. 50-jarig jubileum van het St. Odolphuslyceum. De plechtige ochtendzitting met aan de bestuurstafel v.l.n.r. dr. Beukers, mgr. dr. P.C. de Brouwer, burgemeester Van Voorst tot Voorst, mgr. W. Mutsaerts, voorzitter mr. Scgeidelaar. Verder aan de tafel deken Nabuurd en Van de Weyst, inspecteur van het middelbaar onderwijs.
Datum

051624 - Onderwijs. 50-jarig jubileum van het St. Odolphuslyceum. De plechtige ochtendzitting met aan de bestuurstafel v.l.n.r. dr. Beukers, mgr. dr. P.C. de Brouwer, burgemeester Van Voorst tot Voorst, mgr. W. Mutsaerts, voorzitter mr. Scgeidelaar. Verder aan de tafel deken Nabuurd en Van de Weyst, inspecteur van het middelbaar onderwijs.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag