046585 - "De Randhoeve" aan de Tilburgseweg op de hoek van de Heiningenstraat, gebouwd in opdracht van de Goirlese textielfabrikant Cornelis H. Peijnenborg. De bouwvergunning werd verstrekt op 12 december 1938. Het pand werd gebouwd onder architectuur van B.J. Koldewey. Bewoner was o.a. tandarts Carel C.M.J. Eijgenraam. Hij was getrouwd met een dochter van voornoemde Peijnenborg, Maria A.A. Peijnenborg. - Foto's & Kaarten

"De Randhoeve" aan de Tilburgseweg op de hoek van de Heiningenstraat, gebouwd in opdracht van de Goirlese textielfabrikant Cornelis H. Peijnenborg. De bouwvergunning werd verstrekt op 12 december 1938. Het pand werd gebouwd onder architectuur van B.J. Koldewey. Bewoner was o.a. tandarts Carel C.M.J. Eijgenraam. Hij was getrouwd met een dochter van voornoemde Peijnenborg, Maria A.A. Peijnenborg.

Fotonummer["046585"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf05-02-1976
FotograafFotograaf Publieke Werken Tilburg
HerkomstPublieke Werken, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
Omschrijving"De Randhoeve" aan de Tilburgseweg op de hoek van de Heiningenstraat, gebouwd in opdracht van de Goirlese textielfabrikant Cornelis H. Peijnenborg. De bouwvergunning werd verstrekt op 12 december 1938. Het pand werd gebouwd onder architectuur van B.J. Koldewey. Bewoner was o.a. tandarts Carel C.M.J. Eijgenraam. Hij was getrouwd met een dochter van voornoemde Peijnenborg, Maria A.A. Peijnenborg.
AnnotatieGA Goirle, bouwvergunningen 1905-1947, nr. 518.
Datum

046585 - "De Randhoeve" aan de Tilburgseweg op de hoek van de Heiningenstraat, gebouwd in opdracht van de Goirlese textielfabrikant Cornelis H. Peijnenborg. De bouwvergunning werd verstrekt op 12 december 1938. Het pand werd gebouwd onder architectuur van B.J. Koldewey. Bewoner was o.a. tandarts Carel C.M.J. Eijgenraam. Hij was getrouwd met een dochter van voornoemde Peijnenborg, Maria A.A. Peijnenborg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag