047113 - Plein 1803. Opening gemeentehuis. Het geschenk van het provinciaal bestuur bestond een beeldengroep, voorstellende twee fluitspelers en een luisterend meisje, van de kunstenaar Hans Goddefroy uit Eindhoven. De kunstenaar heeft zich laten inspireren door de pré-Colombiaanse kunst. - Foto's & Kaarten

Plein 1803. Opening gemeentehuis. Het geschenk van het provinciaal bestuur bestond een beeldengroep, voorstellende twee fluitspelers en een luisterend meisje, van de kunstenaar Hans Goddefroy uit Eindhoven. De kunstenaar heeft zich laten inspireren door de pré-Colombiaanse kunst.

Fotonummer["047113"]
PlaatsGoirle
Straat["Plein 1803"]
Datering vanaf1975
FotograafFoto Primeur/ Nico de Beer, Goirle
HerkomstCollectie gem. Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingPlein 1803. Opening gemeentehuis. Het geschenk van het provinciaal bestuur bestond een beeldengroep, voorstellende twee fluitspelers en een luisterend meisje, van de kunstenaar Hans Goddefroy uit Eindhoven. De kunstenaar heeft zich laten inspireren door de pré-Colombiaanse kunst.
AnnotatieHet Nieuwsblad van het Zuiden, 2.5.1975.
Datum

047113 - Plein 1803. Opening gemeentehuis. Het geschenk van het provinciaal bestuur bestond een beeldengroep, voorstellende twee fluitspelers en een luisterend meisje, van de kunstenaar Hans Goddefroy uit Eindhoven. De kunstenaar heeft zich laten inspireren door de pré-Colombiaanse kunst.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag