103898 - Internationale Tentoonstelling Stad Tilburg 1934 voor Handel en Industrie. Opbouw aan de Ringbaan-Oost tussen Enschotsestraat en oude Molenbochtstraat. De firma A.J. Claesen & Co. schonk dit monument aan de gemeente b.g.v. deze tentoonstelling. Het moest worden geplaatst op het kerkplein aan de Hoefstraat. - Foto's & Kaarten

Internationale Tentoonstelling Stad Tilburg 1934 voor Handel en Industrie. Opbouw aan de Ringbaan-Oost tussen Enschotsestraat en oude Molenbochtstraat. De firma A.J. Claesen & Co. schonk dit monument aan de gemeente b.g.v. deze tentoonstelling. Het moest worden geplaatst op het kerkplein aan de Hoefstraat.

Fotonummer["103898"]
PlaatsTilburg
Straat["Ringbaan-Oost"]
Datering vanaf1934
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingInternationale Tentoonstelling Stad Tilburg 1934 voor Handel en Industrie. Opbouw aan de Ringbaan-Oost tussen Enschotsestraat en oude Molenbochtstraat. De firma A.J. Claesen & Co. schonk dit monument aan de gemeente b.g.v. deze tentoonstelling. Het moest worden geplaatst op het kerkplein aan de Hoefstraat.
Datum

103898 - Internationale Tentoonstelling Stad Tilburg 1934 voor Handel en Industrie. Opbouw aan de Ringbaan-Oost tussen Enschotsestraat en oude Molenbochtstraat. De firma A.J. Claesen & Co. schonk dit monument aan de gemeente b.g.v. deze tentoonstelling. Het moest worden geplaatst op het kerkplein aan de Hoefstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag