90584 - Made en Drimmelen. Rook Thijssen uit Made heeft bij de Puzzle 'Aktie Natuur' een slaapkamer ameublement gewonnen. Op de foto, gemaakt in de winkel van de fa. A. van Olphen in de Ginnekenstraat in Breda, wordt Thijssen gefeliciteerd door A. van Olphen, eigenaar van de winkel in Breda die de prijs ter beschikking heeft gesteld. Naast Thijssen zijn dochter Ingrid, zijn vrouw Tonnie Thijssen-van Dongen en dochtertje Wendy. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Rook Thijssen uit Made heeft bij de Puzzle 'Aktie Natuur' een slaapkamer ameublement gewonnen. Op de foto, gemaakt in de winkel van de fa. A. van Olphen in de Ginnekenstraat in Breda, wordt Thijssen gefeliciteerd door A. van Olphen, eigenaar van de winkel in Breda die de prijs ter beschikking heeft gesteld. Naast Thijssen zijn dochter Ingrid, zijn vrouw Tonnie Thijssen-van Dongen en dochtertje Wendy.

Fotonummer["90584"]
PlaatsBreda
Straat["Ginnekenstraat"]
Datering vanaf03-10-1973
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Rook Thijssen uit Made heeft bij de Puzzle 'Aktie Natuur' een slaapkamer ameublement gewonnen. Op de foto, gemaakt in de winkel van de fa. A. van Olphen in de Ginnekenstraat in Breda, wordt Thijssen gefeliciteerd door A. van Olphen, eigenaar van de winkel in Breda die de prijs ter beschikking heeft gesteld. Naast Thijssen zijn dochter Ingrid, zijn vrouw Tonnie Thijssen-van Dongen en dochtertje Wendy.
Datum

90584 - Made en Drimmelen. Rook Thijssen uit Made heeft bij de Puzzle  'Aktie Natuur' een slaapkamer ameublement gewonnen.
Op de foto, gemaakt in de winkel van de fa. A. van Olphen in de Ginnekenstraat in Breda, wordt Thijssen gefeliciteerd door A. van Olphen, eigenaar van de winkel in Breda die de prijs ter beschikking heeft gesteld. Naast Thijssen zijn  dochter Ingrid, zijn vrouw Tonnie Thijssen-van Dongen en dochtertje Wendy.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag