019897 - Fabriekspoort en kantoor van Volt in de Groenstraat. Na de sluiting werden in de gebouwen verscheidene kleinschalige bedrijven gehuisvest. Het kantoor rechts bood onderdak aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Het kunstwerk aan de gevel werd gemaakt door Jacques van Rhijn. - Foto's & Kaarten

Fabriekspoort en kantoor van Volt in de Groenstraat. Na de sluiting werden in de gebouwen verscheidene kleinschalige bedrijven gehuisvest. Het kantoor rechts bood onderdak aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Het kunstwerk aan de gevel werd gemaakt door Jacques van Rhijn.

Fotonummer["019897"]
PlaatsTilburg
Straat["Groenstraat"]
Datering vanaf01-09-1978
FotograafDré van den Bogaard
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingFabriekspoort en kantoor van Volt in de Groenstraat. Na de sluiting werden in de gebouwen verscheidene kleinschalige bedrijven gehuisvest. Het kantoor rechts bood onderdak aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Het kunstwerk aan de gevel werd gemaakt door Jacques van Rhijn.
AnnotatieTilburg in beeld II, foto 258
Huisnummer139
Datum

019897 - Fabriekspoort en kantoor van Volt in de Groenstraat. Na de sluiting werden in de gebouwen verscheidene kleinschalige bedrijven gehuisvest. Het kantoor rechts bood onderdak aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Het kunstwerk aan de gevel werd gemaakt door Jacques van Rhijn.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag