655005 - Huis van huisarts Jan Wiegers op de hoek van de Kwaadeindstraat en de Hasseltstraat. Het gaat waarschijnlijk om een optocht met bruidjes ter ere van een viering zoals gouden bruiloft, priesterwijding etc. Men loopt richting Hasseltse kerk H. Antonius (de foto is gespiegeld). - Foto's & Kaarten

Huis van huisarts Jan Wiegers op de hoek van de Kwaadeindstraat en de Hasseltstraat. Het gaat waarschijnlijk om een optocht met bruidjes ter ere van een viering zoals gouden bruiloft, priesterwijding etc. Men loopt richting Hasseltse kerk H. Antonius (de foto is gespiegeld).

Fotonummer["655005"]
PlaatsTilburg
Straat["Kwaadeindstraat"]
Datering vanaf1948
Datering tot1955
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHuis van huisarts Jan Wiegers op de hoek van de Kwaadeindstraat en de Hasseltstraat. Het gaat waarschijnlijk om een optocht met bruidjes ter ere van een viering zoals gouden bruiloft, priesterwijding etc. Men loopt richting Hasseltse kerk H. Antonius (de foto is gespiegeld).
Huisnummer2
Datum

655005 - Huis van huisarts Jan Wiegers op de hoek van de Kwaadeindstraat en de Hasseltstraat. Het gaat waarschijnlijk om een optocht met bruidjes ter ere van een viering zoals gouden bruiloft, priesterwijding etc. Men loopt richting Hasseltse kerk H. Antonius (de foto is gespiegeld).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag