008061 - Emigratie. rechts Johannes Verweijmeren, geboren te Londen, zoon van schrijnwerker Adrianus Joannes Verweijmeren en Henrica Johanna van Beurden uit Tilburg. Op 19 september 1896 emigreerden zijn ouders naar Engeland. de foto werd genomen toen hij tijdens de Eerste Wereldoorlog in dienst was bij een Schots regiment. - Foto's & Kaarten

Emigratie. rechts Johannes Verweijmeren, geboren te Londen, zoon van schrijnwerker Adrianus Joannes Verweijmeren en Henrica Johanna van Beurden uit Tilburg. Op 19 september 1896 emigreerden zijn ouders naar Engeland. de foto werd genomen toen hij tijdens de Eerste Wereldoorlog in dienst was bij een Schots regiment.

Fotonummer["008061"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1914
HerkomstCollectie R. van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingEmigratie. rechts Johannes Verweijmeren, geboren te Londen, zoon van schrijnwerker Adrianus Joannes Verweijmeren en Henrica Johanna van Beurden uit Tilburg. Op 19 september 1896 emigreerden zijn ouders naar Engeland. de foto werd genomen toen hij tijdens de Eerste Wereldoorlog in dienst was bij een Schots regiment.
Datum

008061 - Emigratie. rechts Johannes Verweijmeren, geboren te Londen, zoon van schrijnwerker Adrianus Joannes Verweijmeren en Henrica Johanna van Beurden uit Tilburg. Op 19 september 1896 emigreerden zijn ouders naar Engeland. de foto werd genomen toen hij tijdens de Eerste Wereldoorlog in dienst was bij een Schots regiment.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag