90583 - Made en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar.

Fotonummer["90583"]
PlaatsDrimmelen
Straat["Antwerpesestraat"]
WijkStuivezand
Datering vanaf24-09-1971
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar.
Huisnummer73
Datum

90583 - Made en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester  van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag