90583 - Made en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar.

Fotonummer["90583"]
PlaatsDrimmelen
Straat["Antwerpesestraat"]
WijkStuivezand
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar.
Huisnummer73
Datum["24-09-1971"]

90583 - Made en Drimmelen. Aan Piet Stoop, havenmeester  van de jachthaven in Drimmelen, wordt door burgemeester Cees Smits voor het huis van zijn vader in de Antwerpsestraat, een onderscheiding uitgereikt. Vlnr. Piet Stoop, gemeentewerker, N.N., Cees Smits, burgemeester, Jacobus (Kobus) Stoop, vader van de havenmeester, N.N., A.M.A. Seegers, gemeentesecretaris, geheel links Piet Baart, gemeenteambtenaar.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag