603984 - Vloeiblad van de firma Janssen & Co. Deze firma was gevestigd aan de Stationsstraat 4 en handelde in kerkornamenten. Daarnaast verkochten zij ook borduurwerken, zijden stoffen, galons, franjes, kazuifels, processievaandels en verenigingsvaandels, meest met een religieuze strekking. Ook kerksieraden van goud, zilver en koper werden verhandeld. Firma Janssen & Co werd opgericht in 1864. - Foto's & Kaarten

Vloeiblad van de firma Janssen & Co. Deze firma was gevestigd aan de Stationsstraat 4 en handelde in kerkornamenten. Daarnaast verkochten zij ook borduurwerken, zijden stoffen, galons, franjes, kazuifels, processievaandels en verenigingsvaandels, meest met een religieuze strekking. Ook kerksieraden van goud, zilver en koper werden verhandeld. Firma Janssen & Co werd opgericht in 1864.

Fotonummer["603984"]
PlaatsTilburg
Straat["Stationsstraat 4"]
Datering vanaf1910
Herkomst406, Collectie foto's Tilburg, 1865-heden
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingVloeiblad van de firma Janssen & Co. Deze firma was gevestigd aan de Stationsstraat 4 en handelde in kerkornamenten. Daarnaast verkochten zij ook borduurwerken, zijden stoffen, galons, franjes, kazuifels, processievaandels en verenigingsvaandels, meest met een religieuze strekking. Ook kerksieraden van goud, zilver en koper werden verhandeld. Firma Janssen & Co werd opgericht in 1864.
Huisnummer4
Datum

603984 - Vloeiblad van de firma Janssen & Co. Deze firma was gevestigd aan de Stationsstraat 4 en handelde in kerkornamenten. Daarnaast verkochten zij ook borduurwerken, zijden stoffen, galons, franjes, kazuifels, processievaandels en verenigingsvaandels, meest met een religieuze strekking. Ook kerksieraden van goud, zilver en koper werden verhandeld.
Firma Janssen & Co werd opgericht in 1864.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag