602697 - Bidprentje met foto van hoffotograaf Adriaan van Beurden. Adriaan werd geboren te Tilburg op 25 maart 1843 als zoon van spinner Simon van Beurden en Adriana Maria Vermeer. Adriaan van Beurden was gehuwd met met de Duitse Magdalena M. Niederau en overleed te Dongen op 14 november 1915. Het atelier van de fotograaf aan de Willem II -straat werd voortgezet door zoon Sjef van Beurden. - Foto's & Kaarten

Bidprentje met foto van hoffotograaf Adriaan van Beurden. Adriaan werd geboren te Tilburg op 25 maart 1843 als zoon van spinner Simon van Beurden en Adriana Maria Vermeer. Adriaan van Beurden was gehuwd met met de Duitse Magdalena M. Niederau en overleed te Dongen op 14 november 1915. Het atelier van de fotograaf aan de Willem II -straat werd voortgezet door zoon Sjef van Beurden.

Fotonummer["602697"]
Datering vanaf1915
Herkomstcollectie bidprentjes RA Tilburg
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBidprentje met foto van hoffotograaf Adriaan van Beurden. Adriaan werd geboren te Tilburg op 25 maart 1843 als zoon van spinner Simon van Beurden en Adriana Maria Vermeer. Adriaan van Beurden was gehuwd met met de Duitse Magdalena M. Niederau en overleed te Dongen op 14 november 1915. Het atelier van de fotograaf aan de Willem II -straat werd voortgezet door zoon Sjef van Beurden.
AnnotatieToekomstig Verleden, hoofdstuk 2
Datum

602697 - Bidprentje met foto van hoffotograaf Adriaan van Beurden. Adriaan werd geboren te Tilburg op 25 maart 1843 als zoon van spinner Simon van Beurden en Adriana Maria Vermeer. Adriaan van Beurden was gehuwd met met de Duitse Magdalena M. Niederau en overleed te Dongen op 14 november 1915. Het atelier van de fotograaf aan de Willem II -straat werd voortgezet door zoon Sjef van Beurden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag