053032 - Volksgebruik: Nieuwjaarskoek. Ook in Tilburg werden ' nieuwjaarskoeken' voornamelijk aan de kinderen aangeboden. Bakker Maas uit de Heuvelstraat had het beste recept dat zijn voorouders reeds gebruikten, toen de bakkerij werd gesloten bij gebrek aan opvolgers nam bakkerij van Nunen nu op de westermarkt het recept over. - Foto's & Kaarten

Volksgebruik: Nieuwjaarskoek. Ook in Tilburg werden ' nieuwjaarskoeken' voornamelijk aan de kinderen aangeboden. Bakker Maas uit de Heuvelstraat had het beste recept dat zijn voorouders reeds gebruikten, toen de bakkerij werd gesloten bij gebrek aan opvolgers nam bakkerij van Nunen nu op de westermarkt het recept over.

Fotonummer["053032"]
PlaatsTilburg
HerkomstKatholieke Illustratie, 59j dd 7 januuari 1925 blz. 181
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolksgebruik: Nieuwjaarskoek. Ook in Tilburg werden ' nieuwjaarskoeken' voornamelijk aan de kinderen aangeboden. Bakker Maas uit de Heuvelstraat had het beste recept dat zijn voorouders reeds gebruikten, toen de bakkerij werd gesloten bij gebrek aan opvolgers nam bakkerij van Nunen nu op de westermarkt het recept over.
Datum["1925"]

053032 - Volksgebruik: Nieuwjaarskoek. Ook in Tilburg werden ' nieuwjaarskoeken' voornamelijk aan de kinderen aangeboden. Bakker Maas uit de Heuvelstraat had het beste recept dat zijn voorouders reeds gebruikten, toen de bakkerij werd gesloten bij gebrek aan opvolgers nam bakkerij van Nunen nu op de westermarkt het recept over.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag