653630 - Links in de boot Leon van Dooren, persoon rechts in de boot is onbekend, achter hen staan Muis, Otje en Frits Deelen. De rij daarachter bestaat uit Bernard Sträter, Jo van Dooren-Sträter, oma Sträter-Bahlmann en Agnes Deelen-Sträter. Daarachter weer Dora Sträter. (Origineel is een stereofoto.) - Foto's & Kaarten

Links in de boot Leon van Dooren, persoon rechts in de boot is onbekend, achter hen staan Muis, Otje en Frits Deelen. De rij daarachter bestaat uit Bernard Sträter, Jo van Dooren-Sträter, oma Sträter-Bahlmann en Agnes Deelen-Sträter. Daarachter weer Dora Sträter. (Origineel is een stereofoto.)

Fotonummer["653630"]
Datering vanaf1905
FotograafRudolf Diepen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLinks in de boot Leon van Dooren, persoon rechts in de boot is onbekend, achter hen staan Muis, Otje en Frits Deelen. De rij daarachter bestaat uit Bernard Sträter, Jo van Dooren-Sträter, oma Sträter-Bahlmann en Agnes Deelen-Sträter. Daarachter weer Dora Sträter. (Origineel is een stereofoto.)
AnnotatieStereofoto's zijn onderdeel van het archief van de familie Diepen.
Datum

653630 - Links in de boot Leon van Dooren, persoon rechts in de boot is onbekend, achter hen staan Muis, Otje en Frits Deelen. De rij daarachter bestaat uit Bernard Sträter, Jo van Dooren-Sträter, oma Sträter-Bahlmann en Agnes Deelen-Sträter. Daarachter weer Dora Sträter. (Origineel is een stereofoto.)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag