651943 - Volt-zuid. Personeelswinkel. De Voltfabriek in Tilburg werd opgericht in 1909. Geleidelijk nam Philips een groter aandeel in eigendom. Hierdoor kon later ruimte worden geschapen om ook Volt personeel in staat te stellen Philips consumentenartikelen aan te schaffen tegen personeelsprijs. De eerste personeelswinkel was gevestigd op de gang naast de toenmalige kantine op de boven verdieping van gebouw B. - Foto's & Kaarten

Volt-zuid. Personeelswinkel. De Voltfabriek in Tilburg werd opgericht in 1909. Geleidelijk nam Philips een groter aandeel in eigendom. Hierdoor kon later ruimte worden geschapen om ook Volt personeel in staat te stellen Philips consumentenartikelen aan te schaffen tegen personeelsprijs. De eerste personeelswinkel was gevestigd op de gang naast de toenmalige kantine op de boven verdieping van gebouw B.

Fotonummer["651943"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
WijkOerle
Datering vanaf1955
FotograafA. de Jong, Volt, Tilburg
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt-zuid. Personeelswinkel. De Voltfabriek in Tilburg werd opgericht in 1909. Geleidelijk nam Philips een groter aandeel in eigendom. Hierdoor kon later ruimte worden geschapen om ook Volt personeel in staat te stellen Philips consumentenartikelen aan te schaffen tegen personeelsprijs. De eerste personeelswinkel was gevestigd op de gang naast de toenmalige kantine op de boven verdieping van gebouw B.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo. Bldz. 40.
Datum

651943 - Volt-zuid. Personeelswinkel. De Voltfabriek in Tilburg werd opgericht in 1909. Geleidelijk nam Philips een groter aandeel in eigendom. Hierdoor kon later ruimte worden geschapen om ook Volt personeel in staat te stellen Philips consumentenartikelen aan te schaffen tegen personeelsprijs.
De eerste personeelswinkel was gevestigd op de gang naast de toenmalige kantine op de boven verdieping van gebouw B.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag