038805 - Volt. Sport en ontspanning. Sportcomplex de Ezelvense Akkers in de wijk Groenewoud. Hier de bouw van het clubhuis in 1962. Opmerkelijk zijn de vele televisie antennes op de daken van de huizen. De foto is genomen in oostelijke richting. De straten achter de hijskraan zijn de Warmoesstraat en de Ooftbouwstraat. De straat op de achtergrond is de Raiffeisen straat. - Foto's & Kaarten

Volt. Sport en ontspanning. Sportcomplex de Ezelvense Akkers in de wijk Groenewoud. Hier de bouw van het clubhuis in 1962. Opmerkelijk zijn de vele televisie antennes op de daken van de huizen. De foto is genomen in oostelijke richting. De straten achter de hijskraan zijn de Warmoesstraat en de Ooftbouwstraat. De straat op de achtergrond is de Raiffeisen straat.

Fotonummer["038805"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan Truijenlaan"]
Datering vanaf1962
FotograafA. de Jong, Volt
Herkomst474 het archief van de n.v. Gloeilampenfabriek 'VOLT' te Tilburg, 1909 - 1999.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Sport en ontspanning. Sportcomplex de Ezelvense Akkers in de wijk Groenewoud. Hier de bouw van het clubhuis in 1962. Opmerkelijk zijn de vele televisie antennes op de daken van de huizen. De foto is genomen in oostelijke richting. De straten achter de hijskraan zijn de Warmoesstraat en de Ooftbouwstraat. De straat op de achtergrond is de Raiffeisen straat.
Datum

038805 - Volt. Sport en ontspanning. Sportcomplex de Ezelvense Akkers in de wijk Groenewoud. Hier de bouw van het clubhuis in 1962. Opmerkelijk zijn de vele televisie antennes op de daken van de huizen. De foto is genomen in oostelijke richting. De straten achter de hijskraan zijn de Warmoesstraat en de Ooftbouwstraat. De straat op de achtergrond is de Raiffeisen straat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag