023309 - Tekening. Textiel. Complex van de voormalige textielfabriek Van den Bergh - Krabbendam (Beka) in 1904, gevestigd in de voormalige Lancierskazerne. De gebouwen met de sheddaken zijn later bijgebouwd. Het merendeel van de gebouwen is later gesloopt. - Foto's & Kaarten

Tekening. Textiel. Complex van de voormalige textielfabriek Van den Bergh - Krabbendam (Beka) in 1904, gevestigd in de voormalige Lancierskazerne. De gebouwen met de sheddaken zijn later bijgebouwd. Het merendeel van de gebouwen is later gesloopt.

Fotonummer["023309"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Josephstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1904
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingTekening. Textiel. Complex van de voormalige textielfabriek Van den Bergh - Krabbendam (Beka) in 1904, gevestigd in de voormalige Lancierskazerne. De gebouwen met de sheddaken zijn later bijgebouwd. Het merendeel van de gebouwen is later gesloopt.
AnnotatieRonald Peeters, Koning Willem II, 1999, p. 17
Huisnummer126
Datum

023309 - Tekening. Textiel. Complex van de voormalige textielfabriek Van den Bergh - Krabbendam (Beka) in 1904, gevestigd in de voormalige Lancierskazerne. De gebouwen met de sheddaken zijn later bijgebouwd. Het merendeel van de gebouwen is later gesloopt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag