054685 - De fietsenzaak van A. Hooyen-van Corven aan de Tilburgseweg op de plaats, waar nu garage Van Rijn gevestigd is. Links van dit pand stond nog een huisje van de familie Van Corven, waar van 1903 tot 1909 molenaar Jac van Gool gewoond heeft. Beide panden zijn later afgebrand. Op de foto geheel rechts Adrianus Wihelmus Hooyen, in de deur zijn vrouw Maria Catharina van Corven. - Foto's & Kaarten

De fietsenzaak van A. Hooyen-van Corven aan de Tilburgseweg op de plaats, waar nu garage Van Rijn gevestigd is. Links van dit pand stond nog een huisje van de familie Van Corven, waar van 1903 tot 1909 molenaar Jac van Gool gewoond heeft. Beide panden zijn later afgebrand. Op de foto geheel rechts Adrianus Wihelmus Hooyen, in de deur zijn vrouw Maria Catharina van Corven.

Fotonummer["054685"]
PlaatsHilvarenbeek
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe fietsenzaak van A. Hooyen-van Corven aan de Tilburgseweg op de plaats, waar nu garage Van Rijn gevestigd is. Links van dit pand stond nog een huisje van de familie Van Corven, waar van 1903 tot 1909 molenaar Jac van Gool gewoond heeft. Beide panden zijn later afgebrand. Op de foto geheel rechts Adrianus Wihelmus Hooyen, in de deur zijn vrouw Maria Catharina van Corven.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p 154.
Datum

054685 - De fietsenzaak van A. Hooyen-van Corven aan de Tilburgseweg op de plaats, waar nu garage Van Rijn gevestigd is. Links van dit pand stond nog een huisje van de familie Van Corven, waar van 1903 tot 1909 molenaar Jac van Gool gewoond heeft. Beide panden zijn later afgebrand. Op de foto geheel rechts Adrianus Wihelmus Hooyen, in de deur zijn vrouw Maria Catharina van Corven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag