039300 - Volt. Zuid. Directie, Management, Raad van Bestuur. Groepsfoto van de Raad van Bestuur van Philips in 1967. Volt viel toen onder de Hoofd Industrie Groep R.G.T. (Radio, Grammofoon en Televisie). Zodoende had Volt het meest te maken met Ir.A. Ooiman. Zie Volt Contact 1968. Zittend v.l.n.r.: Prof. Dr. H. B. G. Casimir verantwoordelijk voor de research. Ir. A. Ooiman voor de sectoren R.G.T., Philite en Huishoudelijke Apparaten. De heer W. A. de Jonge de financiele expert. Dr. Ir. Th. P. Tromp, vice president van het concern. Ir. F. J. Philips, president en tevens coordinator van het sociale beleid in de Raad van Bestuur. De heer H. J. R. G. Hartong, voor de sector der niet professionele artikelen, enz. Ir. H. A. G. Hazeu, voor de sector Licht en Elcoma produkten. Staand v.l.n.r.: De heer P. C. Breek, de leiding over het gehele administratieve gebeuren. Mr. J. R. Schaafsma, de jurist van de Raad van Bestuur, die zich speciaal richt op overeenkomsten en octrooi-zaken. Drs. P. H. le Clercq, voor de commerciele sector en Jhr. H. A. C. van Riemsdijk voor de commerciele sector. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Directie, Management, Raad van Bestuur. Groepsfoto van de Raad van Bestuur van Philips in 1967. Volt viel toen onder de Hoofd Industrie Groep R.G.T. (Radio, Grammofoon en Televisie). Zodoende had Volt het meest te maken met Ir.A. Ooiman. Zie Volt Contact 1968. Zittend v.l.n.r.: Prof. Dr. H. B. G. Casimir verantwoordelijk voor de research. Ir. A. Ooiman voor de sectoren R.G.T., Philite en Huishoudelijke Apparaten. De heer W. A. de Jonge de financiele expert. Dr. Ir. Th. P. Tromp, vice president van het concern. Ir. F. J. Philips, president en tevens coordinator van het sociale beleid in de Raad van Bestuur. De heer H. J. R. G. Hartong, voor de sector der niet professionele artikelen, enz. Ir. H. A. G. Hazeu, voor de sector Licht en Elcoma produkten. Staand v.l.n.r.: De heer P. C. Breek, de leiding over het gehele administratieve gebeuren. Mr. J. R. Schaafsma, de jurist van de Raad van Bestuur, die zich speciaal richt op overeenkomsten en octrooi-zaken. Drs. P. H. le Clercq, voor de commerciele sector en Jhr. H. A. C. van Riemsdijk voor de commerciele sector.

Fotonummer["039300"]
Datering vanaf1967
FotograafPhilips Eindhoven
Herkomstarchief Volt
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Directie, Management, Raad van Bestuur. Groepsfoto van de Raad van Bestuur van Philips in 1967. Volt viel toen onder de Hoofd Industrie Groep R.G.T. (Radio, Grammofoon en Televisie). Zodoende had Volt het meest te maken met Ir.A. Ooiman. Zie Volt Contact 1968. Zittend v.l.n.r.: Prof. Dr. H. B. G. Casimir verantwoordelijk voor de research. Ir. A. Ooiman voor de sectoren R.G.T., Philite en Huishoudelijke Apparaten. De heer W. A. de Jonge de financiele expert. Dr. Ir. Th. P. Tromp, vice president van het concern. Ir. F. J. Philips, president en tevens coordinator van het sociale beleid in de Raad van Bestuur. De heer H. J. R. G. Hartong, voor de sector der niet professionele artikelen, enz. Ir. H. A. G. Hazeu, voor de sector Licht en Elcoma produkten. Staand v.l.n.r.: De heer P. C. Breek, de leiding over het gehele administratieve gebeuren. Mr. J. R. Schaafsma, de jurist van de Raad van Bestuur, die zich speciaal richt op overeenkomsten en octrooi-zaken. Drs. P. H. le Clercq, voor de commerciele sector en Jhr. H. A. C. van Riemsdijk voor de commerciele sector.
AnnotatieVolt-contact mei 1968.
Datum

039300 - Volt. Zuid. Directie, Management, Raad van Bestuur. Groepsfoto van de Raad van Bestuur van Philips in 1967. Volt viel toen onder de Hoofd Industrie Groep R.G.T. (Radio, Grammofoon en Televisie). Zodoende had Volt het meest te maken met  Ir.A. Ooiman. Zie Volt Contact 1968. Zittend v.l.n.r.: Prof. Dr. H. B. G. Casimir verantwoordelijk voor de research.  Ir. A. Ooiman voor de sectoren R.G.T., Philite en Huishoudelijke Apparaten. De heer W. A. de Jonge de financiele expert. Dr. Ir. Th. P. Tromp, vice president van het concern. Ir. F. J. Philips, president en tevens coordinator van het sociale beleid in de Raad van Bestuur. De heer H. J. R. G. Hartong, voor de sector der niet professionele artikelen, enz.  Ir. H. A. G. Hazeu, voor de sector Licht en Elcoma produkten. Staand v.l.n.r.: De heer P. C. Breek, de leiding over het gehele administratieve gebeuren. Mr. J. R. Schaafsma, de jurist van de Raad van Bestuur, die zich speciaal richt op overeenkomsten en octrooi-zaken. Drs. P. H. le Clercq, voor de commerciele sector en Jhr. H. A. C. van Riemsdijk voor de commerciele sector.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag