038628 - Volt. Zuid. Gebouwen.1938. Gezicht in oostelijke richting op de kantine gebouw B (bovenste etage) van Volt annex gymnastiekzaal aan de Voltstraat, vroeger Nieuwe Goirlese weg. De antenne op het dak was een z.g.n. richtantenne die stond afgesteld op Philips in Eindhoven en diende voor communicatiedoeleinden. Verder zien we juist voor de kerk een deel van de shedbouw C uit 1911. Dominant is de kerk van Broekhoven I. De directieauto heeft als kenteken N-4010. - Foto's & Kaarten

Volt. Zuid. Gebouwen.1938. Gezicht in oostelijke richting op de kantine gebouw B (bovenste etage) van Volt annex gymnastiekzaal aan de Voltstraat, vroeger Nieuwe Goirlese weg. De antenne op het dak was een z.g.n. richtantenne die stond afgesteld op Philips in Eindhoven en diende voor communicatiedoeleinden. Verder zien we juist voor de kerk een deel van de shedbouw C uit 1911. Dominant is de kerk van Broekhoven I. De directieauto heeft als kenteken N-4010.

Fotonummer["038628"]
PlaatsTilburg
Straat["Voltstraat"]
FotograafNN
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVolt. Zuid. Gebouwen.1938. Gezicht in oostelijke richting op de kantine gebouw B (bovenste etage) van Volt annex gymnastiekzaal aan de Voltstraat, vroeger Nieuwe Goirlese weg. De antenne op het dak was een z.g.n. richtantenne die stond afgesteld op Philips in Eindhoven en diende voor communicatiedoeleinden. Verder zien we juist voor de kerk een deel van de shedbouw C uit 1911. Dominant is de kerk van Broekhoven I. De directieauto heeft als kenteken N-4010.
AnnotatieTussen gloeilamp en hoogspanningstrafo bldz.40.
Datum["1938"]

038628 - Volt. Zuid. Gebouwen.1938. Gezicht in oostelijke richting op de kantine gebouw B (bovenste etage) van Volt annex gymnastiekzaal aan de Voltstraat, vroeger Nieuwe Goirlese weg. De antenne op het dak was een z.g.n. richtantenne die stond afgesteld op Philips in Eindhoven en diende voor communicatiedoeleinden. Verder zien we juist voor de kerk een deel van de shedbouw C uit 1911. Dominant is de kerk van Broekhoven I. De directieauto heeft als kenteken N-4010.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag