065693 - Elisabethziekenhuis. Ingebruikneming uitbreiding St. Elisabeth Ziekenhuis. Zittend: bestuur van de Stichting R.K. Gasthuis en het dagelijks bestuur van het St. Elisabethziekenhuis voor het hoofdgebouw van het voormalige St. Elisabeth Ziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. In het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Staande de doktoren verbonden aan het ziekenhuis met hun echtgenoten. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Ingebruikneming uitbreiding St. Elisabeth Ziekenhuis. Zittend: bestuur van de Stichting R.K. Gasthuis en het dagelijks bestuur van het St. Elisabethziekenhuis voor het hoofdgebouw van het voormalige St. Elisabeth Ziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. In het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Staande de doktoren verbonden aan het ziekenhuis met hun echtgenoten.

Fotonummer["065693"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
Datering vanaf21-11-1938
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
Herkomstarchief parochie Goirke (298).
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Ingebruikneming uitbreiding St. Elisabeth Ziekenhuis. Zittend: bestuur van de Stichting R.K. Gasthuis en het dagelijks bestuur van het St. Elisabethziekenhuis voor het hoofdgebouw van het voormalige St. Elisabeth Ziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. In het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Staande de doktoren verbonden aan het ziekenhuis met hun echtgenoten.
Datum

065693 - Elisabethziekenhuis. Ingebruikneming uitbreiding St. Elisabeth Ziekenhuis. Zittend: bestuur van de Stichting R.K. Gasthuis en het dagelijks bestuur van het St. Elisabethziekenhuis voor het hoofdgebouw van het voormalige St. Elisabeth Ziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. In het midden mgr. Diepen, bisschop van 's-Hertogenbosch. Staande de doktoren verbonden aan het ziekenhuis met hun echtgenoten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag