045520 - Toneelgroep van de lagere jongensschool St.-Thomas. Op de eerste rij v.l.n.r. Cees Hendriks, Jan van Huizen, Nico Smulders, Chris Spijkers en Wim van Boxtel. Achterste rij v.l.n.r. Gust de Vries, Jan van Gorp, Tiest Tra, Jan van de Zande, Sjef Hoogendoorn, Cees Vekemans, Ad van Erven en Harrie van den Hout. - Foto's & Kaarten

Toneelgroep van de lagere jongensschool St.-Thomas. Op de eerste rij v.l.n.r. Cees Hendriks, Jan van Huizen, Nico Smulders, Chris Spijkers en Wim van Boxtel. Achterste rij v.l.n.r. Gust de Vries, Jan van Gorp, Tiest Tra, Jan van de Zande, Sjef Hoogendoorn, Cees Vekemans, Ad van Erven en Harrie van den Hout.

Fotonummer["045520"]
PlaatsGoirle
HerkomstW. van Boxtel, Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingToneelgroep van de lagere jongensschool St.-Thomas. Op de eerste rij v.l.n.r. Cees Hendriks, Jan van Huizen, Nico Smulders, Chris Spijkers en Wim van Boxtel. Achterste rij v.l.n.r. Gust de Vries, Jan van Gorp, Tiest Tra, Jan van de Zande, Sjef Hoogendoorn, Cees Vekemans, Ad van Erven en Harrie van den Hout.
Datum["1930"]

045520 - Toneelgroep van de lagere jongensschool St.-Thomas. Op de eerste rij v.l.n.r. Cees Hendriks, Jan van Huizen, Nico Smulders, Chris Spijkers en Wim van Boxtel. Achterste rij v.l.n.r. Gust de Vries, Jan van Gorp, Tiest Tra, Jan van de Zande, Sjef Hoogendoorn, Cees Vekemans, Ad van Erven en Harrie van den Hout.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag