650507 - Schmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden). De foto is gespiegeld. - Foto's & Kaarten

Schmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden). De foto is gespiegeld.

Fotonummer["650507"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-05-1948
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden). De foto is gespiegeld.
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag 111. Brabants Dagblad, 26-06-2018. Rubriek Weerzien: "Welpen, verkenners en voortrekkers op de foto met de 'zilveren' pastoor".
Datum

650507 - Schmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden). De foto is gespiegeld.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag