650507 - Schmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden). - Foto's & Kaarten

Schmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden).

Fotonummer["650507"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-05-1948
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSchmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden).
AnnotatieGepubliceerd in "Tilburg gefotografeerd door Schmidlin", pag 111. Brabants Dagblad, 26-06-2018. Rubriek Weerzien: "Welpen, verkenners en voortrekkers op de foto met de 'zilveren' pastoor".
Datum

650507 - Schmidlin. De scouting van de Theresiaparochie gefotografeerd voor de parochiekerk, mei 1948. De Titus Brandsma Groep (welpen, verkenners en voortrekkers) poseren ter gelegenheid van het zilveren jubileum van pastoor G. Bannenberg (derde rij midden).
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag