90545 - Made en Drimmelen. Burgemeester Cees Smits (l) opent de tentoonstelling van kunstenaar Thomas van Heck. Hij heeft hier een tentoonstelling van zijn schilderijen gebaseerd op de natuur in de Biesbosch. Thomas van Heck is in 1910 geboren in Dordrecht en begon al op jeugdige leeftijd met schilderen. - Foto's & Kaarten

Made en Drimmelen. Burgemeester Cees Smits (l) opent de tentoonstelling van kunstenaar Thomas van Heck. Hij heeft hier een tentoonstelling van zijn schilderijen gebaseerd op de natuur in de Biesbosch. Thomas van Heck is in 1910 geboren in Dordrecht en begon al op jeugdige leeftijd met schilderen.

Fotonummer["90545"]
PlaatsDrimmelen
Datering vanaf21-12-1970
FotograafBN de Stem, Johan van Gurp
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMade en Drimmelen. Burgemeester Cees Smits (l) opent de tentoonstelling van kunstenaar Thomas van Heck. Hij heeft hier een tentoonstelling van zijn schilderijen gebaseerd op de natuur in de Biesbosch. Thomas van Heck is in 1910 geboren in Dordrecht en begon al op jeugdige leeftijd met schilderen.
Datum

90545 - Made en Drimmelen. Burgemeester Cees Smits (l) opent de tentoonstelling van kunstenaar Thomas van Heck. Hij heeft hier een tentoonstelling van zijn schilderijen gebaseerd op de natuur in de Biesbosch. Thomas van Heck is in 1910 geboren in Dordrecht en begon al op jeugdige leeftijd met schilderen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag