051911 - Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Leerlingen van de kweekschool 'Mater Misericordiae' voor de opleiding van onderwijzeressen van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Foto examenklas 1935. Geheel links op de voorgrond juffrouw Gerritse, later ingetreden bij de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Haar kloosternaam is zuster Caroline. Zij is archivaris van de congregatie. - Foto's & Kaarten

Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Leerlingen van de kweekschool 'Mater Misericordiae' voor de opleiding van onderwijzeressen van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Foto examenklas 1935. Geheel links op de voorgrond juffrouw Gerritse, later ingetreden bij de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Haar kloosternaam is zuster Caroline. Zij is archivaris van de congregatie.

Fotonummer["051911"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
WijkOude Dijk
Datering vanaf1935
HerkomstK.D.C. Nijmegen
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMiddelbaar Voortgezet Onderwijs. Leerlingen van de kweekschool 'Mater Misericordiae' voor de opleiding van onderwijzeressen van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Foto examenklas 1935. Geheel links op de voorgrond juffrouw Gerritse, later ingetreden bij de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Haar kloosternaam is zuster Caroline. Zij is archivaris van de congregatie.
Datum

051911 - Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Leerlingen van de kweekschool 'Mater Misericordiae' voor de opleiding van onderwijzeressen van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Foto examenklas 1935. Geheel links op de voorgrond juffrouw Gerritse, later ingetreden bij de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid. Haar kloosternaam is zuster Caroline. Zij is archivaris van de congregatie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag