1696110 - Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Op tweede kerstdag 1950 organiseert de transportcolonne voor de tweede keer een kerstfeest voor de bedlegerige zieken en invaliden. Dit jaar is de kerstviering in het parochiehuis aan de Wassenaerlaan. Een gast op brancard wordt uit de ambulance van het Rode Kruis getild. Op de voorgrond een man in een speciale rolstoel fiets die kan worden aangedreven met de hand. - Foto's & Kaarten

Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Op tweede kerstdag 1950 organiseert de transportcolonne voor de tweede keer een kerstfeest voor de bedlegerige zieken en invaliden. Dit jaar is de kerstviering in het parochiehuis aan de Wassenaerlaan. Een gast op brancard wordt uit de ambulance van het Rode Kruis getild. Op de voorgrond een man in een speciale rolstoel fiets die kan worden aangedreven met de hand.

Fotonummer["1696110"]
PlaatsTilburg
Straat["Wassenaerlaan"]
Datering vanaf26-12-1950
FotograafOnbekend
Herkomst1696 Rode Kruis
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHet Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Op tweede kerstdag 1950 organiseert de transportcolonne voor de tweede keer een kerstfeest voor de bedlegerige zieken en invaliden. Dit jaar is de kerstviering in het parochiehuis aan de Wassenaerlaan. Een gast op brancard wordt uit de ambulance van het Rode Kruis getild. Op de voorgrond een man in een speciale rolstoel fiets die kan worden aangedreven met de hand.
Datum

1696110 - Het Nederlandse Rode Kruis afdeling Tilburg. Op tweede kerstdag 1950 organiseert de transportcolonne voor de tweede keer een kerstfeest voor de bedlegerige zieken en invaliden. Dit jaar is de kerstviering in het parochiehuis aan de Wassenaerlaan. Een gast op brancard wordt uit de ambulance van het Rode Kruis getild. Op de voorgrond een man in een speciale rolstoel fiets die kan worden aangedreven met de hand.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag